Creditcards vergelijken

Creditcards zijn intussen een internationaal geaccepteerd betaalmiddel. Met je creditcard kun je wereldwijd betalen in restaurants, winkels en hotels of je vakantie boeken. Daarnaast kun je met de creditcard ook steeds makkelijker online betalen.

De meeste creditcards bieden ook nog een aankoopverzekering waarbij diefstal, schade en verlies van aankopen gedaan met je creditcard gedurende een bepaalde periode verzekerd zijn.

Het openstaande saldo op je creditcard wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Tegenwoordig is het ook vaak mogelijk om gespreid terug te betalen. Hiermee kun je het openstaande saldo in termijnen voldoen. Dit kan handig zijn, echter de rente die hiervoor gerekend wordt, ligt behoorlijk hoog.

Een creditcard aanvragen is eenvoudig en kan in veel gevallen online. Je kunt kiezen voor een Mastercard, Visa card of een creditcard van American Express. Op welkecreditcard.eu hebben we voor jou alle creditcards van de grootste aanbieders verzameld zodat je  eenvoudig creditcards kunt vergelijken met elkaar qua kosten van de creditcard, de rente die je betaalt en de overige voorwaarden. Zo vind je eenvoudig de beste creditcard die het beste aan jouw persoonlijke wensen tegemoet komt. Je kunt deze vervolgens eenvoudig online aanvragen.