Informatie

informatie

Welkecreditcard.eu is een onafhankelijke vergelijkingssite. Op onze website is de informatie over de verschillende creditcards met de grootst mogelijk zorg samengesteld met als doel een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de belangrijkste creditcards van de grootste creditcardaanbieders in Nederland.
Welkecreditcard.eu geeft geen persoonlijk adviezen en neemt geen verantwoordelijkheid voor de door jou gemaakte keuzes.
Alle Mastercards, Visa Cards en American Express cards zijn overzichtelijk weergegeven op één pagina, zodat zoeken naar de geschikte creditcard een stuk overzichtelijker wordt. Als je een keuze gemaakt hebt is de creditcard makkelijk en snel online aan te vragen.

Creditcards vergelijken

Creditcards zijn wereldwijd een geaccepteerd betaalmiddel. Met je creditcard kun je overal ter wereld betalen in restaurants, winkels en hotels. Bij het huren van een auto in het buitenland kun je al niet zonder een creditcard. Ook bij het kopen online wordt steeds vaker betaald met de creditcard.

De meeste creditcards bieden je ook een aankoopverzekering waarbij jouw aankopen gedaan met de creditcard verzekerd zijn gedurende een bepaalde periode tegen diefstal, verlies en schade .

Maandelijks wordt het openstaande saldo op jouw creditcard van je rekening afgeschreven. Tegenwoordig is het ook vaak mogelijk  om een regeling aan te vragen voor gespreid terugbetalen. Hiermee kun je het openstaande saldo in termijnen voldoen. Maandelijks wordt er dan een minimum bedrag van het saldo + rente afgeschreven van je tegenrekening. Dit kan handig zijn, maar de rente die betaald moet worden over het openstaande saldo is redelijk pittig.

Een creditcard aanvragen kan eenvoudig en snel online gebeuren. Je kunt kiezen voor een Mastercard, Visa card of creditcard van American Express. Op welkecreditcard.eu hebben we alle creditcards van de grootste aanbieders verzameld zodat je eenvoudig creditcards kunt vergelijken. Er zitten behoorlijk wat verschillen in de kosten van de creditcard, de rente die je betaalt en de jaarbijdrage van de creditcard. Zo vind je eenvoudig de beste en goedkoopste creditcard die past bij jouw gewenste bestedingslimiet. Je kunt de creditcard vervolgens eenvoudig online aanvragen.